Zamora inaugura el darrer Romanorum Vita


Fundada a l’Edat del Bronze i prenent molt probablement el nom romà d’Ocelo Durii (Ull del Duero), Zamora va esdevenir en temps de l’Imperi Romà una de les ciutats estratègiques més destacades del nord oest d’Hispània, on s’enfrontaria al conegut cabdill Viriat.

Aquesta setmana, Zamora inaugura l’exposició Romanorum Vita al Parc de la Marina per mostrar com era una ciutat romana a partir pels volts de l’any 79 d. C, en plena època Imperial i poc abans de la destrucció de Pompeia. Escenografies, projeccions, sons i olors converteixen la visita en una experiència única.

L’exposició es podrà visitar fins al 10 de gener de 2019, i la ciutat castellana serà el darrer punt de les itineràncies de Romanorum Vita, que ha recorregut l’antigua Hispània des de l’any 2011. La visita es pot completar amb la “Ruta Entre els àsturs i els nous colons romans” que permet conèixer una mica millor el territori zamorà en temps de l’Imperi Romà.

 

Horari habitual:
De dilluns a divendres de 12:30 a 14:00 h. i de 17:00 a 21:00 h. Dissabtes, diumenges i festius d’11:00 a 14:00 h. i de 17:00 a 21:00 h.

FacebookTwitterEmail
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.