Aquest cap de setmana se celebren les XI Jornades de Cultura Clásica.com

Jornadas_clasicaAlmuñécar (Granada) acull les XI Jornades de Cultura Clásica.com organitzades per l’ Asociación CulturaClásica.com i el Centro de Profesores de Motril. La trobada tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 d’abril i està dirigida principalment a professors de Llengües Clàssiques, Ciències Socials, Filosofia, Llengua Espanyola i Llengües Modernes.

Els seus objectius principals són l’anàlisi dels referents de la cultura clàssica com a elements imprescindibles per a comprendre la cultura occidental; el coneixement de les noves tendències metodològiques en la didàctica de la cultura i les llengües clàssiques, i el foment del coneixement, l’ús i divulgació de les TIC a la pràctica docent.

La inscripció és gratuïta i, encara que es dirigeixen principalment a docents, les jornades estan obertes a totes les persones interessades en el coneixement del món grecoromà.

Amb la d’aquest any, les Jornadas de Cultura Clásica.com arriben a la seva onzena edició consecutiva i es consoliden com a punt de trobada i d’intercanvi d’experiències del professorat de clàssiques.

FacebookTwitterEmail
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.