Descobrint el món romà sense moure’t de classe


Són molts els centres educatius que visiten i descobreixen l’exposició Romanorum Vita. Però com treballar el món romà? Et donem quatre eines per donar a conèixer als teus alumnes la història i la cultura romana des de diferents punts de vista.

Una visita

Sigui de forma virtual en format 360º o bé presencialment, el punt de partida no pot ser CAP altre que la ciutat recreada a la nostra exposició. Què millor per als teus alumnes que sentir en la pròpia pell un dia en la vida d’un romà?

Un videojoc

Numantia era una de les nostres recomanacions per descobrir la història romana i la seva arribada a terres ibèriques. Més enllà del joc, pot despertar l’interès i motivació dels teus alumnes a través de la ficció!

Una sèrie

Després d’un temps de la seva aparició en pantalla, la sèrie documental “Enginyeria romana” encara ressona en la ment de molts. I és que les espectaculars recreacions de ciutats i infraestructures romanes resulten realment increïbles.

Un llibre

El professor i divulgador Joaquín Ruiz de Arbulo ho té clar: cal mostrar Roma als joves parlant el seu propi llenguatge. En base a aquest esperit ha escrit “Roma explicada als joves (i als no tan joves)“, un llibre amè i proper per explicar amb tot detall i curiositats la cultura romana.
Necessites més recursos? Passa’t pel nostre “Racó del professor” i descobreix els materials i eines que hem preparat en Romanorum Vita.
 

FacebookTwitterEmail
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.